in Razno, Zabava

MP3 muzika iz Slikonskih grudi [en]

grudiČitam juče Novosti i naletim na jednu zaista neverovatnu vest. Vest je u vezi silikonskih grudi i mp3 plejera. Sad se pitate kakve to ima veze jedno sa drugim, pa pročitajte pa ćete saznati i vi…

Kompjuterski muzički čipovi u budućnosti će se ugrađivati u umetne implante za grudi, tvrde naučnici. U jednu dojku mogao bi da stane MP3 plejer, a druga bi mogla da sadrži celu muzičku kolekciju te osobe. Iz kompanije BT futirology, koja razvija ovaj koncept, kažu da će se ova ideja početi primenjivati u stvarnosti za manje od 15 godina. Analitičar kompanije Jan Pirson kaže da će se unutar grudi nalaziti plastična elektronika. Signal će biti emitovan u slušalice, a ceo uređaj će biti kontrolisan pomoću Bluetooth tehnologije i kontrolnog panela koji će se nalaziti na članku ruke. Pirson za britanski magazin San kaže: „Veoma mi je teško razmišljati o umetnim implantima za grudi kao čisto dekorativnim. Ako žena već ima nešto ugrađeno, to mora nečemu da služi.”


I sada se pitam kuda to ide ovaj svet, zar će za godinu dve biti potpuno normalno da gledamo devojke kako džogiraju, i slušaju muziku iz svojih grudi ?
Ne pa nikako nisam iznenađen, ovo je i bilo za očekivati, zar ne ? Nisam uopšte protiv silionskih grudi, naprotiv, svako ima pravo da utiče na svoj život kako god želi. Naravno da svi teže tome da budu savršeni, i silikoni nekome zaista mogu da promeni život. Po potanju samopouzdanja pre svega a i tu je aspekat veće privlačnosti. Ali muzičke grudi će biti zaista jedna vrhunska perverzija!

Write a Comment

Comment