in Blog World, Internet, Kompjuteri i IT, Razno

Zookoda Mailing liste [en]

zookodaZookoda je novi servis koji je čarobnjak za pravljenje newslettersa ( mailing lista ). Veoma jednostavno i brzo možete da napravite mailing liste, i forme za prijavu koje ćete postaviti na vaš blog. Ovaj servis je idealan za blogere, pošto ima mogućnost da kreira mail-ove koji mogu da prikažu vaše poslednje postove iz RSS izvora. Potrebno je da upišete RSS izvor i odredite koliko prvih karaktera da isčitava, da ne bi kompletne članke slali u inbox, već da naterate posetioce da na vašem web sajtu pročitaju ostatak članka.

zookoda templates

Za kreiranje e-maila koje ćete slati vašim čitaocima, možete iskoristiti veliki broj templejta ili kreirati neki po svom ukusu. Upravljanje ovim servisom je veoma lako i jednostavno, zahvaljujući odličnim interfejsu.

zookoda menu

Možete da podesite da vam zookoda na primer, dva puta mesečno šalje e-mailove vašim čitaocima, sa uvek svežim sadržajem sa vašeg bloga, a vi možete da se opustite jer će zakooda sve da radi sama. Ova opcija ne može da se podesi ukoliko ne koristite RSS za sadržaj maila koji šaljete, kako se ne bi desilo da isti mail šaljete više puta vašim čitaocima.

Takođe za forme za prijavu, ponuđeno vam je nekoliko templejta, koje možete dodatno menjati. Ovaj servis je namenjen blogerima, koji mogu lako da kreiraju newsletters koji će im pomoći pa povećaju svoju posetu, ali isto tako zakooda newsletters mogu koristiti i svi drugi koji imaju potrebu za ovim. Newsletters-i su veoma značajni u polsovanju na internetu, i oni mogu uticati na profit online biznisa. Zato iskoristite ovaj servis, neka on radi za vas.

Write a Comment

Comment