in Blog World

Jedinstveni blog servis na ovim prostorima [en]

Mlada Web Agencija “RedNetCat”, predstavlja vam nešto sasvim novo na Internetu, blog mrežu koja će čitaocu pružiti kvalitet koji još nije viđen u blog-formi. TvojBlog mreža će blogerima pružiti mogućnost da osvoje vredan gadget svakog meseca, a marketarima kvalitetan vid promocije. Počećemo od pojma BLOG koji je za mnoge i dalje nepoznanica, i predstaviti vam prednosti TvojBlog mreže.

tvojblog mreza

Šta je to Blog

Blog je osvojio gotovo čitavu planeti i u nekim zemljama kao što su Amerika, Japan, Francuska i gotovo čitava Evropska unija doživeo potpunu ekspanziju. Blog je nastao od termina “web log” što znači Internet Dnevnik, zatim je igrom reči nastala kovanica “we blog” (blogujemo), pa je za ime ovog fenomena uzeta reč Blog. U Hrvatskoj ima čak 75 000 blogova. Ne samo da je nezaobilazna tema na Internetu već je Blog dospeo u štampane i elektronske medije. Blogeri pomeraju granice, utiču na javno mnjenje, pa čak i državne institucije. Blogeri su Vox Populi (glas naroda) učinili mnogo značajnijim i uticajnijim.

Blog je mesto gde možete da iskažete svoje stavove, emocije, kritike i sve što želite da podelite sa drugima. Za Iranske žene blog je mesto gde mogu slobodno i otvoreno da pričaju o muškarcima i seksu. Trend blogovanja prate i poznati pa tako i Jamie Oliver, Moby, Pamela Anderson, Anna Kournikova i Bruce Willis imaju svoje blogove. U Srbiji boguju Mlađan Dinkić, ministar finansija i bivši ministar inostranih poslova Goran Svilanović. U Hrvatskoj Dino Dvornik pevač i Renata Sopek voditeljka RTL-a.

TvojBlog mreža je …

TvojBlogTvojBlog je mreža koja će uneti preko potrebno osveženje u ex-YU blogosferu. Ovo je mesto za elitne blogere, ljude sa stavom koji znaju šta hoće i koji umeju to da kažu na pravi način. Svaki blog u našoj mreži će biti posvećen određenoj oblasti, imaće svoj poddomen kao i sopstveni vizuelni identitet. Na svakom blogu pisaće po nekoliko autora koji će obrađivati teme iz oblasti kojom se blog bavi.

Na ovaj način čitaoci imaju mogućnost da na jednom mestu čitaju tekstove iz određene oblasti od više autora, što možemo uporediti sa specijalizovanim časopisima. Ovo je i odličan način promocije za oglašivače, koji mogu da postave svoju reklamu na blogu koji se bavi temama koje su u vezi sa proizvodima ili uslugama određene firme. Na ovaj način oglašivači dobijaju ciljanu kampanju koja “pogađa” ljude koji su zainteresovani za temu kojom se bavi blog a samom tim i oglašivač.

Naš cilj je …

Naš cilj je da stvorimo blogove koji će biti vodeći u svojim oblastima i koji će diktirati nove trendove. Kvalitetni autorski tekstovi sa ličnim pečatom jesu ono što će biti glavna karakteristika naših blogova. Svaki blog će imati sopstveni vizuelni identitet a autori koji će ih uređivati će slediti viziju TvojBlog mreže: kvalitet, jednostavnost i originalnost sadržaja.

Zašto da pišete baš za TvojBlog?

TvojBlog će vam pružiti potpunu slobodu u pisanju vaših autorskih tekstova, i pružiti vam potrebnu pomoć u pripremi tekstova. Tekstovi se administriraju u WordPress-u, jednom od najboljih i najpouzdanijih blog alata. Bloger sa najkvalitetnijim postom će svakoga meseca dobiti na poklon: mp3 player, zvučnike, mobilni telefon ili neki sličan gadget. TvojBlog mreži su potrebni autori koji su spremni na izazove, koji vole da uče nove stvari i koji su spremni da ruše tabue. Blogosfera pruža mogućnost svim blogerima da postanu popularni i da se svima pokažu u najboljem svetlu. Blogeri kontaktirajte nas na: [email protected]

Zašto da se reklamirate na TvojBlog mreži?

TvojBlog mreža je idealna za sve marketare, pošto pruža mogućnost da uz minimalna ulaganja dobijete ciljanu publiku. Vašu reklamu možete da postavite na željeni blog koji se bavi temama koje imaju veze sa vašom firmom, proizvodima ili uslugama koje pružate. Vi imate mogućnost da kontaktirate naše autore, kako bi oni testirali vaš proizvod ili uslugu koju pružate i napisali realnu i iskrenu recenziju o tome. Svi marketari koji nas kontaktiraju u promotivnom periodu dobijaju poseban popust. Kontaktirajte nas na: [email protected] za vašu reklamu.

Posetite TvojBlog mrežu.

Write a Comment

Comment