in Blog World

Prvoplasirani blog [en]

My Blog JuiceBlogodak je objavio listu srpskih blogova po TLA Blog Juice Calculatoru, koji je kreirala vodeća reklamna mreža koja je specijalizovana za blogove. Upravo ova mreža vam može pomoći da “unovčite” svoj blog.

TechnoratiNa ovoj listi “Ðukijev blog” se nalazi na prvom mestu, što je bilo iznenađenje ze neke domaće blogere. Odlična pozicija na Technorati-ju kao i broj dolaznih linkova sa Technoratija je uticala da se moj blog dobro rangira na ovoj listi. Dolazni linkovi sa Technorati-ja jesu faktički isključivo linkovi iz blogosfere. Treba biti realan i reći da ima blogova na ovoj listi koji imaju više dolaznih linkova sa web-a, ali ovde su u računicu ušli samo linkovi iz blogosfere, odnosno samo linkovi sa blogova.

Blog Juice Calculator je pri rangiranju uzimao u obzir broj vaših čitača na Bloglines servisu (40%), Alexa rejting (15%), rang bloga na Technorati servisu (30%) i broj dolaznih linkova iz blogosfere po Technorati-ju (15%).

Write a Comment

Comment

 1. Čestitam,ovo je zaista divna vest!
  Lepo je dobiti priznanje za mnogo uloženog rada i mislim da ćeš se sada još više truditi.
  veliki pozdrav

 2. Izvini na OFF topicu, ali da li bi mogao da mi posaljes tvoj mail? Ne nalazim kontakt stranu na tvom blogu, a imam nesto sto bi ti poslao. Hvala i Pozdrav
  Pedja

  P.S.
  Cestitam na 3,9 :))

 3. Čestitam za prvo mesto 😉

  Meni baš nisu najjasnija sva ta rangiranja i šta to zapravo znači… takođe interesantno je da ovaj servis ne uzima u obzir Google Reader, kojeg, čini mi se, sve više ljudi koristi…