in Blog World, e-marketing

ProBlogger u štampanom izdanju [en]

Mogu slobodno reći, najbolji bloger Darren Rowse, poznatiji kao ProBlogger, je napisao knjigu “Secrets for Blogging Your Way to a Six-Figure Income”. Knjiga je namenjena i početnicima ali i profesionalnim blogerima, jer će vam knjiga otkriti šta je to blog i objasniti kako da instalirate i podesite vaš blog, ali i uputiti u tajne web marketinga i promocije, i naučiti vas kako da zaradite sa blogom.

shoemoney čita knjigu koju su napisali ProBlogger i Chris Garrett

Shoemoney read ProBloggers book

Darren je ovu knjigu napisao zajedno sa Chris Garrett-om, internet marketing konsultantom i osnivačem Performancing blog mreže. Darren je u ovu knjigu preneo svo svoje iskustvo profesionalnog blogera, i upravo je on čovek čije savete vredi poslušati.

Za razliku od pojedinih blogera koji takođe žive od blogovanja, Darren ne koristi trikove i razne sitne prevare, ili takozvani Black SEO, već je svoj uspeh postigao zahvajući kvalitetu, znanju, spremnosti da ga uvek deli sa drugima. Luksuzna kuća u kojoj Darren živi sa svojom porodicom, kupljena je od novca koji je on zaradio kao profesionalnio bloger.

Ovo je jedna od onih knjiga koje se čitaju od korice do korice, a na amazonu je možete imati za samo 16 i po američkih dolara.

Write a Comment

Comment