in Blog World, Razno

Performancing izbacio firefox ekstenziju [en]

Jedan od najboljih sajtova posvećenih blogovima, Performancing ćiji je moto : helping bloggers succeed, izbacili su beta verzuju ekstenzije Performancing for firefox koja obećava. Ova ekstenzija će vam pomoći da pišete vaše postove za blog, i čitate one koje ste do sada objavili, i sve to u podeljenom box-u koji se nalazi u firefox-u, a da pri tom ne morate da se otvarate admistraciju vašeg bloga.

Ova ekstenzija je prilagođena

 • Blogger.com
 • WordPress
 • TypePad
 • LiveJournal
 • Moveable Type

blogging alatima, pa će pomoću korisničkog imena i šifre izvući sve potrebne informacije iz vašeg blog alata. Ova ekstenzija će biti posebno koristna onima koji uređuju više od jednog bloga jer će im uštedeti i vreme i trud. Ova ekstenzija je za kratko vreme postala popularna u blogging svetu, s obzirom na veliku reputaciju koju ima Performancing sajt. Ovo je samo beta verzija a poboljšanja i novi dodatci vezani za ovaj plugin se tek očekuju.

Velika mana koju sam primetio je nedostatak podrške za karakter-setove, pa tako ja kada koristim č š đ ć č, ova ekstenzija to snima u nekom svom karakter setu. Predlog za sledeču verziju bi bio da možemo sami da izaberemo karakter-set u kome želimo da čitamo i šaljemo informacije.

Write a Comment

Comment

Webmentions

 • Đukijev blog » Blog Archive » Blog Statistika - Performancing Metrics

  […] pomaže blogerima da budu uspešniji, koja se bavi temama vezanim za blogosferu. Pisao sam o njihovoj Performancing Firefox ekstenziji za blogovanje. Ovoga puta ponovo su prijatno iznenadili tako što su razvili besplatnu statistiku za […]

 • Đukijev blog » Blog Statistika - Performancing Metrics

  […] že blogerima da budu uspešniji i pišu o temama vezanim za blogosferu. Pisao sam o njihovoj Performancing Firefox ekstenziji za blogovanje. Ovoga puta ponovo su prijatno iznenadili tako što su razvi […]