in Blog World, e-marketing

Performancing Ads premijera [en]

Performancing adsPerformancing blog mreža, jedna od najuticajnijih u blogosferi, posle pMetrics-a, obradovala nas je novim projektom. Performancing je ponudio blogerima novi vid zarade putem Performancing Ads mreže koje je skoro doživela svoju premijeru.

Dugogodišnje iskustvo ovih profesionalaca, kao i automatizovani sistem sa reklamama formata125x125 koji je postala veoma popularan u blogosferi zbog dobrog procenta klika, može da bude dobra preporuka da date šansu Performancing Ads sistemu, jer možda će baš na vašem blogu ili web sajtu dati dobre rezultate.

Performancing adsOvaj sistem su razvili blogeri koji zarađuju od reklama, za svoje prijatelje u blogosferi, za vas. Kredit koji zaradite možete upotrebiti da plasirate svoje reklame na ovom sistemu, tj blogosferi. Za blogove koji imaju više od 250 000 otvorenih stranica dnevno sa američkog kontinenta biće omogućen i prikaz reklama formata 728×90, 300×250 kao i 160×600.

Ako živite u žemlji Srbiji među šljivama, nemojte ni pokušavati da se prijavite na ovaj sistem, jer će vam biti potreban PayPal nalog. Uprkos nekim pokušajima lobiranja, PayPal je i dalje nedostupan za našu zemlju, a u međuvrmenu dok se ne nađemo na listi zemalja kojima je dostupan PayPal, koristite neke druge oglasne mreže.

Write a Comment

Comment