in Blog World

Naj blogovi 2007 – glasanje počelo [en]

The 2007 Performancing Blog AwardsMamurluk od novogodišnjih žurki je odavno izlečen, a većina vas se vratila radnim aktivnostima. Sada je pravo vreme da sa ove distance pogledamo u godinu koja je za nama i da napravimo izbor najboljih blogova u protekloj godini. Pojavilo se mnogo novih blogova prepunih kvalitetnog sadržaja, neki su u međuvremenu posustali i odustali od blogovanja. Performancing nominacije su završene, ko je nominovao nominovao je i sada je vreme da se glasa i odaberu najbolji od najboljih.

U svakoj kategoriji nominovano je po 6 kandidata, ali može se glasati i za blogove koji nisu nominovani, pa tako možemo reći da svi imaju šanse da osvoje neku nagradu. Glasanje je otvoreno od trećeg do desetog Januara. A proglašenje pobednika po kategorijama biće objavljeno 11 Januara. Ako imate svog favorita obavezno glasajte na Performancing Blog Awards.

Write a Comment

Comment

  1. Ovo je jako potrebno za one koji zele da njhovi blogovi postanu popularni,mislim da jena ovaj nacin to omuguceno da se vidi kako to da se uradi….Pozzzzzzz……mesta.mojblog.co.yu