in Blog World

Investicija u b5media Inc u vrednosti od 2 miliona dolara [en]

b5media Incb5media Inc, globalna blog mreža objavila je vest o ulaganju dva miliona dolara u njihovu mrežu. Investitori su Brightspark Ventures i J. L. Albright Venture Partners. Ova investicija će povećati kvalitet ove blog mreže, tako da čitaoci mogu očekivati, još kvalitetnih blogova a oglašivači posećene stranice na kojima će ulaganje u reklame biti još isplativije.

Jeremy Wright, predsednik b5media je izjavio da ova investicija otvara širok spektar mogučnosti širenja njihove mreže na tržištu. U godinama koje su iza nas mi smo ogroman napredak ostvarili tako što smo privukli čitaoce sa našim visoko-kvalitetnim sadržajem, koji stvaraju vredni i kreativni blogeri. Investicija od dva miliona dolara će samo povećati naš kvalitet a b5media, blog mrežu unaprediti i razviti.

Danas ljudi uživaju u neverovatnom materijalu koji kreiraju autoru širom sveta, rekao je Rick Segal iz “J.L. Albright Venture Partners”-a. b5 je odradio fantastičan posao u kreiranju profitabilne mreže koja raste iz dana u dan, tako da smo mi počastvovani da učestvujemo u ovome zajedno sa partnerima iz “Brightspark”-a.

Više o svemu ovome na b5media Inc Blogu.

Write a Comment

Comment