in Blog World, Code, Razno

Glasanje na Blogu ! [en]

Od danas, možete glasati za svaki moj post na blogu. Tako ću ja videti o čemu trebam da pišem više a o čemu da pišem manje ili lak da ne pišem. Tako da možete uticati na ovaj blog i moje tekstove, ako ne budete lenji i po koji put ocenite neki tekst koji na vas ostavi utisak, bilo pozitivan bilo negativan.

Ne očekujem sada neku navalu na glasanje, ali bilo bi dobro iskoritite i ovu mogućnos koju priža blog. Da ne bude da sam se mu?io za dž – džaba.

Inače i ovom prilikom bi mogao da pomenem da sam dodao i counter za svaki post posebno. Posle svakog posta piše koliko je hitova imao. Moje posete ne računa, ipak sam ja admin, ne bi bilo u redu..

Ako imate neke predloge za poboljšanja bloga, ostavite komentar. Ja sam imao ideju da napravim pool (glasanje) za svaki post, pa bih tako kada napišem neki tekst moglo da se glasa o nekom pitanju koje je vezano za taj post. Ne bih morao da za svaki post “vežem” neki pool, već samo ako ima potrebe. Mada je možda još rano za to, ali videću još. Mada nije mi loša ideja 😉

I ne zaboravite da glasate za bilo koji post na blogu!

Write a Comment

Comment

  1. Evo ja sam sad glasao sa “Dosta dobro”. Pokusaj ponovo, pa ako bude problema javi mi. Do sada se niko nije yalio da ne radi, uspesno glasaju na sve teme.