in Blog World

Ðukijev blog u samom vrhu Srpskih blogova [en]

NetcraftDinke je nedavno sastavio listu najčitanijih Srpskih blogova. Moj (Ðukijev) blog se nalazi na devetom mestu, pa ću iskoristiti ovu priliku da se zahvalim čitaocima na ukazanom poverenju. Na ovoj listi nema B92 blogova, pa je i konkurencija na ovoj listi bila nešto slabija. Svi blogovi sa sajta B92 se nalaze na istom poddomenu pa im nije moguce utvrditi rang.

Kompletnu listu posećenosti sajtova objavio je Netcraft, servis koji je veoma pouzdan, čak je pouzdaniji od Alekse, koji je najpopularniji servis za rangiranje sajtova po posećenosti. Netcraft toolbar za Internet Explorer i Firefox možete instalirati direktno sa ove web stranice.

Međutim, za razliku od Alekse, koji meri povećanje posećenosti i na osnovu toga rangira sajtove, zbog čega se može dogoditi da sajtu koji ima visoku i nepromenljivu posetu rejting na Aleksi pada, Netcraft daje procenu realne posećenost sajta, odnosno procenu njegovog realnog ranga na svetu, rekao je Varagić.

Šta očekivati na Ðukijevom blogu u budućnosti ?

  • Kvalitetne tekstove o IT-ju, Web-u, Internet programiranju kao i do sada…
  • Gostujuće blogere. Svi koji žele da im tekst bude objavljen na jednom od najčitanijih Srpskih blogova, mogu da me kontaktiraju na [email protected], i ukoliko se tekst uklapa u koncepciju bloga i ima kvalitet biće objavljen ovde.
  • Intervijue sa Srpskim blogerima među kojima će biti i blogera koji će pisati na TvojBlog mreži., koji će vam predstaviti blogove na kojima će pisati.

Write a Comment

Comment