in Blog World

Da li ste spremni za izazov ? [en]

Tri blogera: Ed Dale, Dan Raine i Nicolas Messe vas pozivaju na Thirty Day Challenge. Oni će pokušati da pomognu svim blogerima koji se budu prijavili, da dostignu zaradu od 10 dolara dnevno. Vi samo treba da blogujete i slušate savete trojice izazivača, ništa lakše. Ovo će vas koštati 0 dinara ili dolara kako vam je volja, a dobićete hrpu vrednih saveta.

Thirty Day Challenge

Kada se prijavite dobićete pun pristup admin delu u kojem se nalazi forum, blog i trening zona. Resursi koji će vam pokazati put ka uspehu.

Dan Raine je prošle godine izazvao sebe sa zadatkom zaradi 50 000 dolara za mesec dana, i prošao veoma loše, zaradio je tričavih 4 000. Ovi avanturisti sada izazivaju vas, pa da li ste zaista spremni na izazov ?

Sve što treba da imate jeste ideju o čemu želite da pišete. Ælanak “Starting A Professional Blog – Choosing a Niche” će vam pomoći u ovoj odluci. Trebaće vam još samo jedna stvar a to jeste blog na kojem ćete zaraditi prvih 10 dolara. Za ovu odluku preporučujem članak “Choosing a Blog Platform“, koji će vam pomoći da odaberete pravu platformu za vas.

Ostaje samo da se prijavite na Thirty Day Challenge. Voleo bih da svi koji će prihvatiti izazov ostave komentar, kako bi smo po završetku izazova sumirali naše rezultate.

Write a Comment

Comment