in Blog World

Blog Radio on Air [en]

Blog TalkRadioBlog je prerastao pisanu formu, blogovi se slušaju preko podcasting servisa, a novi servis Blog TalkRadio u beta verziji omogućava čitaocima bloga da slušaju blogere i čak da učestvuju u radio programu.

Grupa blogera: Scott Baradell sa Media Orchard, Click Here bloger Cam Beck, zatim Paul Herring koji bloguje na Chaos Scenario, Paul McEnany sa HeeHaw Marketing i CopyBloger uživo su razgovarali sa čitaocima, a sada i alušaocima blogova u polučasovnom talk show-u. Ova grupa blogera živi u Dalasu pa će ovaj talk show zvati DMZ (Dallas Marketing Zoo). Dosadašnje emisije možete poslušati ovde.

Ako želite i vi svoju internet radio emisiju, sve što vam treba jeste bilo koji tip telefona, internet konekcija i da imate šta da kažete. Usliga i hosting za steaming su potpuno besplatni, i još ćete zaraditi novac pošto 50% zarade od reklama ide vama. Na Blog radiju možete pronaći dosta emisija na engleskom, a nadam se da ćemo uskoro moći i da slušamo neku blog-emisiju na nekom od ex-yu jezika. Ovakvu inicijativu pre svega možemo očekivati iz veoma razvijene hrvatske blogosfere. Do tada možemo uživati u zanimljivim i poučnim emisijama, u kojima poznati i uspešni blogeri otkrivaju svoje tajne uspeha. Zato pravac – Blog TalkRadio

Write a Comment

Comment