in LifeStyle, Razno

Pinkova kravata za iPod [en]

ipod_nano_tieNa tržištu ima jako puno opreme za iPod-ove Nano i Shuffle, čak i previše, ali ova kravata je nešto što zaista morate voleti. Pinkova nova kravata, sa zadnje strane ima džep u koji se smešta vaš omiljeni iPod Nano ili Shuffle. iPod će u džepu od kravate biti bezbedan, tako da vi možete da se poslužite sa prvom jutarnjom kafom uz dobru muziku sa iPod-a. Više vam na poslu neće biti dosadno, kancelarija može postati mnogo vedrije mesto za rad.

Kako proizvođač ovih kravata kaže – “Ovo je odlično rešenje, za današnjeg zauzetog čoveka, koji ima potrebu da nosi više od jednog gedžeta (gadget) u isto vreme”.

Kravata je dostupna u tri boje: crvena, tamno-plava i pink boja koja je prepoznatljiva za proizvođača. Kravata ne samo da ima mesto gde možete smestiti vaš iPod, ona je otišla korak dalje pa tako možete naći i mesto da “prikrijete” i kablove od iPod-a. Ova kravata koja je 100% od svile na tržištu se može naći za 89 dolara na Američkom tržištu ili za 49 funti na Englesnom tržištu.

Write a Comment

Comment