in Hardware, Kompjuteri i IT, Razno

WALKMAN® Bean! [en]

Soni je predstavio jedan izuzetno zanimljiv i lep MP3 player. U pitanju je WALKMAN® Bean, koji se izdvaja svojim dizajnom. Svojim oblim izledom podseća na zrno pasulja ili neku gumenu bombonu. Možete ga naći u četiri boje: bijela poput kokosa, hladna plava, živahna ružičasta i crna poput ebanovine.

Mali je i staje na dlan, što ga čuni izuzetno praktičnim. Memorija je flash i ima je 512/1 Gb, što znači da možete slušati negde oko 100 pesama po vašem ukusu.

sony mp3Ima ugrađen skočni usb priključak, što znali da će pritiskom na dugme iz njega iskočiti usb. Proizvođać kaže da je ovaj player izuzetno lak za korišćenje, i da se veoma brzo puni. Kažu da ga je potrebno puniti 3 minuta za 3 sata reprodukcije a ako ga napunite u potpunosti, imaćete 50 sati muzike bez prekida, impozantno zar ne?

U ponudi su modeli NW-E205, NW-E207 i NW-E305. Modeli NW-E205 i NW-E305 imaju kapacitet od 512 mb, a NW-E207 1 Gb. Model NW-E305 ima ugrađen i FM tjuner.

Ovaj Mp3 player se isporučuje sa softverom Sonic Stage 3.2 koji će vam pomoći u odabiru pesama koje ćete slušati. Postoji i mogučnost pristupa online trgovini CONNECT, gde možete kupovati pesme koje želite, od novih hitova do starih pesama koje je teško pronači. Na žalost ova CONNECT nije dostupan za nas iz Srbije, bar za sada.

Cena: $149.95

U svakom slučaju, zanimljiv i dobar MP3 player.

Write a Comment

Comment