in Internet, Kompjuteri i IT, Razno

Preview Seek – napredan pretraživač web-a [en]

preview seekNa web-u se pojavio nov pretraživač koji prosto sija. Veoma napredan pretraživač koji će sigurno poljuljati web tržište i zabrinuti svoje takmace, kao što su Google, MSN i Yahoo.

Posetite preview seek i uverite se i samo po čemu je to ovaj pretraživač osveženje za uspavane konkurente. Kada posetite ovaj pretraživač on izgleda slično kao i svaki drugi, tu je logo, dugme za pretragu, i to je otprilike sve, ali kada počnete sa pretraživanjem pravi kvalitet izlazi na videlo. Pre svega svi linkovi koji odgovaraju upitu će biti sortirani u grupe kao što su na primer, Forumi, Tutorijali, Web Aplikacije, itd. Ukoliko ima u bazi, ponudiće vam objašnjenje za traženi pojam, kao što je to meni uradio kad sam tražio pojam blog, veoma inovativno priznaćete.

preview seek

I pored svakog ponuđenog rezultata ponudiće vam prikaz sajta, vema pažljivo od ovog još uvek beta pretraživača. Ovaj pretraživač je najavljen kao svetski najnapredniji web pretraživač, ako se po jutru dan poznaje, uspeće i da opravda svoj slogan.

Write a Comment

Comment