in Internet

Želite li grafikone u AdSense izveštajima ? [en]

GraphSenseGraphSense je dodatak za FireFox koji će AdSense izveštajima dodati mogućnost generisanja grafikona. AdSense izveštaji nemaju mogućnost da prave grafikone, koji su veoma dragoceni webmasterima, posebno kada žele da analiziraju dobit od prikaza reklama. Nadamo se da će i AdSense krenuti u ovom pravcu i ponuditi kreiranje grafikona.

GraphSense je potrebno instalirati kao dodatak u vaš Firefox i ništa više. Sledeći put kada otvorite AdSense i poželite da generišete izveštaj da biste videli kako napreduje vaša zarada ovog meseca, GraphSense će se prosto umetnuti u vaš AdSense nalog nudeći vam kreiranje grafikona. Ovaj plugin koristi popularni GreaseMonkey kako bi se umetnuo u vašu AdSense stranicu.

Sada ne morate da skidate excel fajlove i ručno pravite grafikone, GraphSense će vam uštedeti dragoceno vreme. Grafički možete prikazati broj prikaza reklama, broj klikova, CTR, eCPM, CPC kao i vašu zaradi po mececima, danima u nedelji, ili po AdsSense kanalu. Nedostatak je što nije omogućen istovremeni prikaz broja klikova i broja prikaza reklama. Grafikon je moguće generisati samo po jednom kriterijumu, pa se nadam da će u sledećoj verziji GraphSense pružiti složenije grafikone.

Write a Comment

Comment