in Aktuelno, Razno

Opet smrdi [en]

podnaslov: Smradovi srbije su opet zajedno

Velja – Velja Smrad je savetovao svedoka Milovanovića da promeni iskaz u slučaju protiv Manijaka sa motornom testerom. Naravno Smrad neće odgovarati za uticanje na svedoka, iako za to postoji i zakonom predviđena zakonska kazna!

Na konferenciji za novinare je izvređao novinare i TVB92.
To je pravi Velimir Ilić, to je njegov psihološki profil – bahato vređanje i primitivne pošalice na koje mogu da aplaudiraju samo poltroni bez mozga. A bilo ih je na konferenciji za novinare.

Skinite bljuvotine ovog Smrdljivog ministra, sa velikim S:

Vređa novinarku na prostački način, prepoznatljiv za ovu smradinu

Pljuje po televiziji B92

Staro pljuvanje po Studiju B i primitivne uvrede na račun Olje Bećković – valja se prisetiti

I Lazović je rešio da pljune po Veranu Matiću, valjda je to u trendu sad

Testeraš – Živimo u zemlji u kojoj je Marko Milošević, koji je pretio motornom testerom, sada slobodan građanin, zahvaljujući, ovom ministru kome su jedino glupost i primitivizam kapitalni.

Njemu nije važno što su ljudi optuženi za takva krivična dela na slobodi, on se čudi odkud novinarima pravo da mu postavljau ta nebitna pitanja.
Ovo je urušavanje pravnog sistema koji je ionako bio na klimavim nogama, a njemu to nije važno. Sutra opet Marko može da dođe u Srbiju i da ponovo preti ljudima motornom testerom a to Smradu nije važno. Pa šta je njemu važno? Ni Joćiču nije bilo važno gde se krio Legija.

Lupus – Izjava ministra Kojadinovića:

“Zabrinjava me da oni mogu da imaju bilo koga i na bilo kojoj poziciji u zgradi Vlade, ko bi im mogao dostaviti dokument koji je SPO podneo Vladi. Tražili smo da ‘Lupus’ bude tačka dnevnog reda, ne zbog toga što nas je vlasnica agencije tužila, nego zato što nismo dobili odgovore na pitanja koja smo postavili u tom dopisu”, rekao je Kojadinović.

Misleći pritom na agenciju Lupus i suprugu Milorada Ulemeka. Ministar izjavljuje da supruga čoveka koji je ubio Zorana Ðinđića, ima nekog u vladi ko će joj dostaviti dokument. Vlast direktno i indirektno pomaže svirepog ubicu na sve načine. Jel to vama normalno?

I sad se ja pitam u kojoj ja državi živim ? Da ostanem da živim u državi gde je najveći prostak- ministar, mafijaš sa motornom testerom – slobodni građanin, a supruga gospodina Ubice – “gospođa ministarka”. E pa neću!

Šta nas sledeće očekuje da preduzeće Lupus i Mafijaš sa Motornom testerom osnuju sindikat, plaćenih ubica i mafijaša da štite svoja prava, mada to im nije potrebno dok je tu Smrad Velja.

Write a Comment

Comment