in Aktuelno, Razno

Belgrade CAR SHOW 2006 [en]

Juče sam dok je Beograd bio okovan snegom, posetio sajam automobila. Za razliku od prošle godine kada su bili predt predtstavljeni automobili i kamioni, ovaj sajam je sajam automobila i nautike. Kamioni će biti predstavljeni od 3 – 8 aprila na sajmu pod nazivom BEOTRUCK 06, međunarodni sajam komercijalnih vozila. Ulaznica za ovaj sajam važi i za BEOTRUCK 06, što je odličan potez uprave Beogradskog sajma.

Na ovom sajmu predstavljeni su motori, automobili i nautika. Posebno sam bio oduševljen jahtama i giserima. Mala jahtica se može naći za nekih 20 000 evra, što je dosta pristupačno, ako to uporedimo sa cenom vozila. Luksuz i ubobnost koji nude proizvošači ovih prelepih jahti su na visokom nivou. Eto, možda jednog dana kada postanem milioner, priuštim sebi jednu luksuznu jahtu 😉

belgrade car show

Ko nije otišao na sajam neka pogleda Galeriju slika – Belgrade CAR SHOW 2006, da vidi šta je propustio. Sajam traje do 19. marta, tako da još uvek ima vremena da pogleda ovaj auto show.

“MASERATI”, “HAMER” i “ISUZU” su predstavili svoje ekskluzivne modele. I Kia je predstavila svoj novi model KIA Magentis. Test poligon je novina na ovogodišnjoj beogradskoj izložbi automobila. Posetioci i kupci imaju priliku da testiraju neke modele motocikala i automobila. Posetioci mogu i da osvoje “ford fiestu” ako učestvuju u nagradnoj igri koju organizuje tv emisija SAT plus.

belgrade car show

Jedan od naboljih proizvođača muzičke opreme za automobile kenwood je predstavio svoje nove modele cd playera za kola i DVD playere od kojih zastaje dah, i pokazao kako izgleda automobil opremljen kvalitetnim pojačalom, cd playerom i zvučnicima. Ipak je to najbolje čuti uživo.

belgrade car show

Write a Comment

Comment